Muualla suoritettavat opinnot

Avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opinnot

Mäntsälän lukion opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opintoja osana lukio-opintoja. Lukio maksaa kurssit eli opiskelu on opiskelijalle ilmaista. Sovi opinto-ohjaajan kanssa opintojen aloittamisesta ENNEN KUIN ILMOITTAUDUT opintoihin. Lue lisää.

Muissa oppilaitoksissa suoritettavat kurssit

Voit suorittaa kursseja oman lukion lisäksi myös muissa oppilaitoksissa, esimerkiksi kesälukiossa, aikuislukiossa (esim. Lahti, Kerava), nettilukiossa, kansalaisopistossa, musiikkiopistossa tai ammattiopistossa. Yleensä tällaiset opinnot voidaan sisällyttää osaksi lukio-opintoja, mutta varmista kurssin sopivuus lukiokurssiksi opinto-ohjaajalta ennen opintojen aloittamista. Näistä kursseista aiheutuvista kustannuksista vastaa opiskelija itse.

Boy