Kirjojen hankkiminen

Voit hankkia oppikirjasi itse valitsemastasi paikasta: kirjakaupasta, nettikirjakaupasta tai kaverilta. Monet uusia kirjoja myyvät kirjakaupat ja nettikaupat myyvät myös käytettyjä kirjoja. Voit myös kierrättää kirjoja kaveripiirissä, jos sama kurssi sattuu eri jaksoon. Käytetyistä kirjoista emme hyväksy valmiiksi täytettyjä tehtäväkirjoja - niiltä osin joudut siis hankkimaan puhtaat kirjat ja miettimään ratkaisut itse!

Ole tarkkana, että ostat juuri oikean painoksen kirjasta. Tunnistat oikean kirjan helpoimmin ISBN-numeron avulla. Numerot on mainittu oppikirjaluettelossa. Lukuvuoden vaihtuessa tarkista, että tilaat uuden luettelon mukaisia kirjoja. Vanhemmat painokset käyvät, mikäli kirjaan ei ole tullut muutoksia.

Koko lukuvuoden kirjoja ei tarvitse hankkia kerralla - riittää kun sinulla on jakson alkaessa hankittuna kyseisellä jaksolla tarvittavat kirjat. Koko lukion kirjoja ei kannata hankkia kerralla, sillä seuraavina vuosina voi kirjasta olla käytössä uusi painos tai kokonaan eri kirja.

Tässä esimerkkinä muutamia linkkejä paikoista, joista voi ostaa kirjoja:

Adlibris - myy kirjoja netin kautta http://www.adlibris.com/fi/

Akateeminen kirjakauppa - myy kirjoja myös netin kautta http://www.akateeminen.com

Booky - myy uusia ja käytettyjä kirjoja netin kautta http://www.booky.fi/

Jamera, Lahti - myy uusia ja käytettyjä kirjoja Lahden myymälässä sekä netin kautta http://www.jamera.net/

KIPA-kirjakauppa, Keskuskatu 5, 04600 Mäntsälä, puh. 040 750 8777

Suomalainen kirjakauppa - myy kirjoja myös netin kautta http://www.suomalainen.com/sk/

 

Apuvalikko

Hakulomake