Hakeminen Mäntsälän lukioon

Haluatko opiskelijaksi Mäntsälän lukioon?

Hae kevään 2017 yhteishaussa 21.2. - 14.3. klo 15.00. Yhteishaku toteutetaan Opintopolku.fi:ssä.

Kurssien esivalinnat ja kurssivalinnat toteutetaan lukiolta saatavien ohjeiden mukaisesti. Ohjeet valinnoista koulun etusivulla. Mäntsälän peruskouluissa opiskelevia ohjeistetaan peruskoulun opinto-ohjaajan kautta, muualta hakeviin otetaan yhteyttä maaliskuussa yhteishaun päätyttyä.

Lukiolaisia tauolla

Hakeminen Mäntsälän lukioon kesken lukuvuoden tai yhteishaun ulkopuolelta

Hakeminen yhteishaun ulkopuolelta, kesken lukuvuoden tai siirto-opiskelijaksi hakeminen (siirtyminen toisesta lukiosta) tapahtuu siten, että otat ensin yhteyttä opinto-ohjaaja sirpa.repo(at)mantsala.fi tai 040 3145 303 tai rehtori tuula.ilvonen(at)mantsala.fi tai 040 3145 300.

Sinun tulee täyttää  hakulomake ja tuoda se huoltajan allekirjoituksella varustettuna (alle 18-vuotiaat) koulun kansliaan. Lisäksi tarvitsemme peruskoulun päättötodistuksen ja todistukset mahdollisista muista opinnoista (lukio, kansanopisto, ammattiopisto tms.) sekä erotodistuksen edellisestä oppilaitoksesta, mikäli olet vaihtamassa oppilaitosta.

Huom. Mäntsälän lukioon pääsemiseksi edellytetään, että peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvo on vähintään 7,1 tai että sinulla on jo takanasi vähintään vuoden verran lukio-opintoja toisessa lukiosa siten, että pystyt osoittamaan valmiutesi lukio-opintoihin.